post

Det kan vara stressigt att tappa en större mängd hår. Själva håravfallet kan bero på olika faktorer som stress eller dålig kost – eller så kan det hända på grund av att det är ärftligt. Håravfall sker på grund av att det finns en ökad känslighet för testosteron. Upplever du håravfall så finns det idag framgångsrika behandlingar för detta.

En behandling som har visat sig vara framgångsrik mot håravfall är PRP-behandling. Denna behandling kallas även för vampyr-behandling. Hos https://www.85kliniken.se/prp-behandling/ kan du boka gratis konsultation. Under en PRP-behandling förnyar man cellerna och hårbotten, och håret får nytt liv.

”Klimakteriet kan leda till en lång rad besvär, däribland håravfall och tunt hår.” enligt en expert på Expressen.

Detta innebär en PRP-behandling

Det finns olika behandlingar mot håravfall. Känner du dig osäker på vilken som är bäst rekommenderas det att du tar kontakt med en klinik för konsultation. De kan guida dig till en behandling som passar just dig. PRP är en hel-behandling en mängd blod tas från patienten och sedan behandlas. Därefter injiceras blodplättarna i det önskade området.

Därför bör du läsa på om behandlingen

För den som vill börja lite smått kan Biotin vara ett bra första steg för håret. Det är ett medel som du sätter i håret för att öka tillväxten. En rekommendation är att läsa på innan du påbörjar en behandling för hårtillväxt. Till exempel så rekommenderas det att du gör PRP-behandling 4–6 gånger för att det ska ge ett bra resultat. Detta är något som är bra att ha i tankarna när du tar ett beslut. Själva resultatet kan hålla mellan 2–6 månader. För att få ett bra resultat rekommenderas det alltid att ha en bra kost och följa de instruktioner som ges.